o nama | proizvodi i usluge | FAQ
:: Što nudimo
   · Konzalting
   · WEB dizajn
   · Software
   · Hardware
   · Mreže i sigurnost

:: Ukratko o webu ::

- nudimo cjelovita rješenja -
od ideje i dizajna do hostinga

- content management smanjuje troškove održavanja Vašeg weba

- besplatno posredujemo
prilikom registracije domene, bez obzira kakvo rješenje odabereteSpecijalizirani smo za izradu dinamičkih web stranica baziranih na PHP programskom jeziku i Linux / *nix platformama. Iako uglavnom radimo po narudžbi, slobodni smo ponuditi Vam i neka od gotovih rješenja.

Ukoliko Vam je potrebna asistencija u dovršenju nekog projekta, vjerojatno Vas zanima mogućnost outsourcing-a. Više detalja o tome, te koje tehnologije koristimo i zašto, možete pronaći ovdje. U suprotnom, čitajte dalje…

Neke web stranice, kao naprimjer ova, su relativno jednostavne i sastoje se od sadržaja koji se rijetko mijenja. To često nije dovoljno - potrebna je dodatna funkcionalnost. Generiranje interaktivnog sadržaja koji se sam prilagođava posjetiocu, web trgovine i galerije slika samo su primjeri. U daljnjem tekstu upoznat ćemo Vas s našom ponudom i pomoći da odlučite koje rješenje Vam najviše odgovara.

:: "Statične" stranice
Ovo je najjednostavniji oblik web prezentacije. Sastoji se od unaprijed dogovorenog izgleda, strukture i količine web stranica na koje posjetioc nema nikakva utjecaja. Same stranice nisu posebno zahtjevne za izradu što značajno utječe na troškove.
Pogodne su za prezentaciju sadržaja koji se rijetko mijenja. Naknadne izmjene u strukturi obično zahtjevaju izmjene na svim web stranicama što je spor i skup proces.

:: Content management - Upravljanje sadržajem
Kreirajte sami svoje stranice. Tehnologija je namjenjena svima koji relativno često mijenjaju sadržaj svojih stranica. Za to nisu potrebni nikakvi dodatni alati niti posebna znanja - sve se svodi na ispunjavanje obrazaca u administrativnom dijelu Vašeg weba.

   Prednosti
- lako mijenjanje sadržaja (ne zahtjeva posebna znanja)
- interaktivnost s posjetiteljima
- relativno lako dodavanje nove funkcionalnosti postojećem webu
- detaljne statistike o posjećenosti stranica
- pouzdanost - proizvod je baziran na PHP programskom jeziku i Apache web serveru što garantira robusnost i pouzdanost. Za detalje pogledajte naš FAQ

   Sad već sigurno želite isprobati…
Demo stranice možete pogledati na adresi: http://webdemo.triton-it.hr/.
Ukoliko želite detaljnije provjeriti mogućnosti weba, kontaktirajte nas putem elektronske pošte. Poslat ćemo Vam pristupnu lozinku i uputstva pomoću kojih možete iskušati sve ponuđene opcije.