o nama | proizvodi i usluge | FAQ
:: Što nudimo
   · Konzalting
   · WEB dizajn
   · Software
   · Hardware
   · Mreže i sigurnost

:: Snizite troškove ::

proxy serveri omogućuju dijeljenje internet veza, kontrolu aktivnosti i povećanu zaštitu Vaše lokalne mrežeU umreženim poslovnim sredinama, pitanje sigurnosti je izuzetno važna stavka. I često zanemarivana… bar tako dugo dok se ne dogodi neki veći problem. Krah diska, virusi, nestanak napajanja ili pogreška korisnika vraća Vas mjesecima unatrag, gubite vrijeme, novac i živce
Z
vuči poznato? Nadamo se da ne.

Nudimo Vam cjelovita i pouzdana rješenja, "od žice naviše". No, idemo redom …

:: Aktivna oprema
Kičma svake mrežne komunikacije. Obuhvaća, između ostaloga, preklopnike (eng. switch), usmjerivače (router) i vatrozide (firewall).

Posebno smo ponosni na usmjerivače, proxy servere i vatrozidne sustave iz vlastite proizvodnje.
Uređaji su namjenjeni sredinama s pojačanim zahtjevima na području stabilnosti i funkcionalnosti kao što su poduzeća sa učestalim pristupom internetu, edukacijske ustanove, web caffe-i i sl.
Više detalja na upit.

:: Antivirusna zaštita
Kvalitetan anitivirusni program je Vaša zadnja linija obrane.
Danas je poznato preko 83000 (da, točno je napisano) različitih računalnih virusa s kojima se tek poneki antivirusni programi uspješno nose. Stoga smo mi odabrali za Vas:

Pružamo uslugu instalacije i obuku korisnika za rad s navedenim proizvodima. Naravno, tu je uključena i telefonska tehnička podrška kao i "rana upozorenja" pri pojavi novih virusnih napasti.
Usluga instalacije obuhvaća i servere i radne stanice, bez obzira da li je riječ o Linux ili Microsoft Windows platformi.